Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 :Deh. Kesinlikle sürmeyi binmiyor :D *** Muhabire, "Dışarıda egzersiz yapmanın yolunu arıyordum. Yüzerken ne rüzgârın yüzüne çarptığını hissedebiliyorsun ne de en sevdiğin mülkünde yüzebiliyorsun. Ama sana öyle bir tepe göstereceğim ki, bir katırı bile nefessiz bırakır" diyen Bush, kaza sonrası, "Şimdi sen buna düşme dersin, ama bence heyecanın ta kendisi" dedi. *** ehe,hastası oldum yorumunun... Heyecanı kapmış,birde sürmeyi bilse...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 mumi sen bu adama bisiklet sürmeyi öretsene :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ehliyeti yok garibin zati sürmesinide bilmiyooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 abi lol ya ahahah abi komik bu adam puahahah[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bence çok dalga geçilecek birşey yok. Yani benim fikrim tabi ama, bende 5-6 yıl sadece yazları 1-2 hafta kullanabildim ve her yaz kesin 1 kere düşerdim. Yani adam başkan diye herşeyi manyak yapması gerekmiyor bence, haa yara izleri karizmayı prizma yapmış biraz ama bence idare eder :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ahah ginger dan düşdükten sonra iflah olmaz bu. Hırs yapmış basur olcak[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 adamın iq (-) lere düşüyo yavaş yavaş.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ewt ya bende gördüm bugun dangalak herif ya düşülmesi imkansız araçtan düşmesi ayrı komediydi zaten[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ahahaha sakar adam ne olacak :-p birileride attan düşmüştü..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 yok bööle bişey ya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Pretzel yollatan bir site vardı. 2$ veriyordun. Pretzel postalıyolardı. Şimdi bisiklet yollayacaklar herhalde.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 beyinsiz herif gingardan düştü güzelim aletin karizmasi kalmadi kraker yiyodu onu bile yiyemedi adam ölümlük ya bu kadar olmas.. bi gün ölcek bakalım sakız çiğnerken falan herhalde[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 İnşallah gece gece beddua etmeyim dedim ama bu adama edilen dua geri alınmaz siz en iyisi sabah algılayın [signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... [Bu mesaj kiddo tarafından 29 Temmuz 2004 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CSCE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Bu adam tam bi godojjj madem sürmei bilmiosun nie artislk yapıp duruosun bisikletle allaha emanet olsun!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 adam böyle öldürücek kendini süikastı falan bırak..[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ahah[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 michael moore demişti zaten "bu filmle ödül aldığımı bush'a kraker yerken söylemeyin mazallah boğulur" diye.. :-p adam herhalde daha bir yavrucakken başını kötü çarpmış böyle bir düşüş esnasında, belli oldu..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 adam ginger dan düştü bisiklet neymiş.. düşüş uzmanı.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Kafasına bisklet düşmüş. Daha onun kafaya bombalarda düşecek ama ne zaman bilinmez.[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 doğruluk payı ne kadar haberin ? cidden böyle bişi varsa süper olmuş gebersin diyesim geliyo[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ehuhah adam kaptırmış iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 lol adamda bağımlılık yapıcak.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Yüzüne bakılırsa yeri öptürmüşler eheh. Düşerken görmek isterdim pat diye yüz üstü düştü heralde :D[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… inf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yaptıklarının ruhsal çöküntüsü içinde olduğundan kafası dağınıktır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ehe yorum cok ilginc yalnız: said: "Şimdi sen buna düşme dersin, ama bence heyecanın ta kendisi" dedi. Bush, geçen yıl Segway'den düşmüş, iki yıl önce krakerler boðazına kaçınca bir süre nefessiz kalma heyecanı yaşamıştı. [signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Bush 2. kez bisikletten düştü! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 adam ginger dan düştü bisiklet neymiş.. düşüş uzmanı.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Kafasına bisklet düşmüş. Daha onun kafaya bombalarda düşecek ama ne zaman bilinmez.[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 doğruluk payı ne kadar haberin ? cidden böyle bişi varsa süper olmuş gebersin diyesim geliyo[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ehuhah adam kaptırmış iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 lol adamda bağımlılık yapıcak.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Yüzüne bakılırsa yeri öptürmüşler eheh. Düşerken görmek isterdim pat diye yüz üstü düştü heralde :D[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yaptıklarının ruhsal çöküntüsü içinde olduğundan kafası dağınıktır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ehe yorum cok ilginc yalnız: said: "Şimdi sen buna düşme dersin, ama bence heyecanın ta kendisi" dedi. Bush, geçen yıl Segway'den düşmüş, iki yıl önce krakerler boðazına kaçınca bir süre nefessiz kalma heyecanı yaşamıştı. [signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar