Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bush 2. kez bisikletten düştü!

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

:Deh.

Kesinlikle sürmeyi binmiyor :D

Muhabire, "Dışarıda egzersiz yapmanın yolunu arıyordum. Yüzerken ne rüzgârın yüzüne çarptığını hissedebiliyorsun ne de en sevdiğin mülkünde yüzebiliyorsun. Ama sana öyle bir tepe göstereceğim ki, bir katırı bile nefessiz bırakır" diyen Bush, kaza sonrası, "Şimdi sen buna düşme dersin, ama bence heyecanın ta kendisi" dedi.

ehe,hastası oldum yorumunun...

Heyecanı kapmış,birde sürmeyi bilse...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çok dalga geçilecek birşey yok. Yani benim fikrim tabi ama, bende 5-6 yıl sadece yazları 1-2 hafta kullanabildim ve her yaz kesin 1 kere düşerdim. Yani adam başkan diye herşeyi manyak yapması gerekmiyor bence, haa yara izleri karizmayı prizma yapmış biraz ama bence idare eder :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

ewt ya bende gördüm bugun dangalak herif ya düşülmesi imkansız araçtan düşmesi ayrı komediydi zaten[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

beyinsiz herif gingardan düştü güzelim aletin karizmasi kalmadi kraker yiyodu onu bile yiyemedi adam ölümlük ya bu kadar olmas..
bi gün ölcek bakalım sakız çiğnerken falan herhalde[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

İnşallah
gece gece beddua etmeyim dedim ama bu adama edilen dua geri alınmaz siz en iyisi sabah algılayın
[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz...
Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...

[Bu mesaj kiddo tarafından 29 Temmuz 2004 02:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

adam böyle öldürücek kendini süikastı falan bırak..[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

ahah[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

michael moore demişti zaten "bu filmle ödül aldığımı bush'a kraker yerken söylemeyin mazallah boğulur" diye.. :-p

adam herhalde daha bir yavrucakken başını kötü çarpmış böyle bir düşüş esnasında, belli oldu..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe yorum cok ilginc yalnız:

said:
"Şimdi sen buna düşme dersin, ama bence heyecanın ta kendisi" dedi. Bush, geçen yıl Segway'den düşmüş, iki yıl önce krakerler boðazına kaçınca bir süre nefessiz kalma heyecanı yaşamıştı.
[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...